|
نمايش موضوع قبلي ::
نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
|
zadehzadegan
تازه وارد

وضعيت: آفلاين 2 بهمن ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 161 امتياز: 485 تشکر کرده: 13 تشکر شده 11 بار در 5 پست
|
ارسال شده در:
چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 22:10:27
موضوع مطلب: تمامی کاربران و مدیران بیان تو |
|
|
سلام به تمامی دوستان از بزرگ به کوچیک از مدیر تا کاربر جدید
میدونم هیچ یک از شما من را نمیشناسند برای همین من خودم را معرفی میکنم من کوچیک تمام بچه های سایت مرتضی هستم 27 ساله از همدان.
خوب این از معرفی حالا بریم سر اصل مطلب علتی که اومدم این تاپیک را زدم اینه که من مانند خیلی از شماها در چند فروم عضو بودم و هستم و متاسفانه همیشه میبینم سر یک بحث کوچیک و خودخواهی یک نفر و یا بی جنبگی چند نفر سر شوخیها باعث میشه یک سایت از بین بره و یا بین بچه ها دو دستگی پیش بیاد مانند اتفاقی که چند ماه پیش در یک سایت معروف افتاد و خیلیها ار اونجا به سایتهای دیگه نقل مکان کردید و بازم الان در همون سایت داره از بین میره و باز مجددا بین بچه ها دو دستگی به وجود اومده یا خیلی از سایتهای دیگه که به خاطر این اتفاقات جو دوستانه بچه ها به هم ریخته.
خواهشی که از تمامی دوستان دارم اینه که
1.اگر کسی واقعا از شوخی بچه ها ناراحت میشه فقط به خود فرد پیغام شخصی بده و فرد مقابل هم انقدر جنبش را داشته باشه که با کمال میل بپذیره و دیگر سر شوخی را با فرد مقابل باز نکنه.
2.اگر بین دونفر بحثی به وجود امد خواهشن دیگران خودشان را قاطی بحث اون دونفر نکنن یا اینکه اصلا بحثشون را ببرن یاهو و اونجا بحثشون را ادامه بدن تا کسی متوجه نشه
3.اگر کسی از کس دیگری انتقاد کرد انتقادش را بپذیره و یا اگر خواستید از کسی انتقاد کنید با پیغام شخصی این کار را انجام دهید نه اینکه تاپیکها را تبدیل به چت روم کنید و میدانم که همه دوستان قدرت انتقاد پذیری دارن.
در اخر بگم شاید خیلی از شماها بگید به تو چه ربطی داره خودت که اصلا به سایت سر نمیزنی اینجا به تمامی دوستان اعلام میکنم هم اینطور که میبینید تاریخ عضویت من خیلی قدیمی تر از شماهاست و این یعنی قبل از خیلی از شماها من در بیر شو عضو بودم و از تمامی احوالات سایت با خبرم درسته کم میام تو سایت اما از تمامی احوالات سایت باخبرم و اگر مشکل کاری و زندگی نداشتم 24 ساعته تو سایت بودم و همتون را به فیض میرساندم
و چون این سایت و تمامی بچه های سایت را دوست دارم این تاپیک را زدم تا خدایی نکرده اتفاقاتی که در سایتهای دیگه افتاده در این سایت نیفته
و تا وقتی دنیا دنیاس در این سایت در کنار هم بگیم و بخندیم و خوش باشیم به کوری چشم همه دشمنان.
به امید روزی که این سایت بهترین سایت و پر طرفدارترین سایت موزیک بشه الهی آمین
آخرين ويرايش توسط zadehzadegan در تاريخ چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 22:32:18; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
moeinreza
داره خودمونی میشه

وضعيت: آفلاين 26 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 535 امتياز: 1928 تشکر کرده: 61 تشکر شده 82 بار در 44 پست
|
ارسال شده در:
چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 22:18:44
موضوع مطلب: |
|
|
 |
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از moeinreza تشکر کرده اند zadehzadegan |
|
 |
|
Eh3aN.888
نصف دونگ سایت ماله اونه

وضعيت: آفلاين 30 تير ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 5720 امتياز: 14652 تشکر کرده: 244 تشکر شده 892 بار در 491 پست
محل سكونت: بهشت
|
ارسال شده در:
چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 22:22:44
|
|
من با این تایپیکت کاملا موافقم !! تو این چند روزه من خیلی ها رو شناختم که نباید باهاشون هیچ نوع شوخی کرد !! آخه واقعا جنبه شوخی ندارن !! یه جورایی خودشون و نشون دادن !! من با این تایپیک کاملا موافقم !! و ازش استقبال هم می کنم !!  _________________ خداحافظ ...
خداحافظ همین حالا ...
 |
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از Eh3aN.888 تشکر کرده اند zadehzadegan |
|
 |
|
behnampb
ناظر ارشد انجمن

وضعيت: آفلاين 11 مهر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 10754 امتياز: 32038 تشکر کرده: 6293 تشکر شده 3871 بار در 2169 پست
محل سكونت: کهکشان راه شیری
|
ارسال شده در:
چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 22:37:26
|
|
با من که هرجا میخواید شوخی کنید  _________________
خردمند كسي است كه وقتي مجبور شود بتواند موقعيتش را درك کند.
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از behnampb تشکر کرده اند zadehzadegan |
|
 |
|
maryam_ap
كاربر V.I.P

وضعيت: آفلاين 15 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 3318 امتياز: 14628 تشکر کرده: 1340 تشکر شده 575 بار در 256 پست
محل سكونت: barat moheme?!?
|
ارسال شده در:
چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 22:40:02
|
|
 _________________ midanam barmigardi in ra dar akharin negahe nakardeat be man ghol dadi ... |
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از maryam_ap تشکر کرده اند zadehzadegan |
|
 |
|
behnampb
ناظر ارشد انجمن

وضعيت: آفلاين 11 مهر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 10754 امتياز: 32038 تشکر کرده: 6293 تشکر شده 3871 بار در 2169 پست
|
ارسال شده در:
چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 22:42:08
|
|
ولی آدم بی جنبه تو دنیا زیاده دیگه
یک نصیحت به تمامی بی جنبگان محترم
اگر با جنبه باشید همیشه شاد خواهید بود که نمونش منم
ببینید چقدر شادم  _________________
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
MehdiM2
مدیر انجمن

وضعيت: آفلاين 5 ارديبهشت ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 19876 امتياز: 57069 تشکر کرده: 7628 تشکر شده 11755 بار در 6108 پست
محل سكونت: Zohal
|
ارسال شده در:
چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 22:42:12
|
|
دوربین مخفیه ؟؟  _________________ به این رگهاي آبي، خون قرمز
دريغا اعتمادي نيست هرگز...
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از MehdiM2 تشکر کرده اند zadehzadegan |
|
 |
|
behnampb
ناظر ارشد انجمن

|
ارسال شده در:
چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 22:44:25
|
|
| MehdiM2 مي نويسد: |
دوربین مخفیه ؟؟  |
آره تو بنر سایت قایم کردن بای بای کن  _________________
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
MehdiM2
مدیر انجمن

وضعيت: آفلاين 5 ارديبهشت ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 19876 امتياز: 57069 تشکر کرده: 7628 تشکر شده 11755 بار در 6108 پست
محل سكونت: Zohal
|
ارسال شده در:
چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 22:51:51
|
|
خوب , الان اصل کاری :
1 . مرتضی جان , بین بچه های انجمن بیر شو خوش اومدی !!
2 . صمیمیتی که بین بچه های بیر شو وجود داره , من خودم تا حالا تو هیچ فرومی نظیرش رو ندیدم , و امکان اینکه یه روز هم با هم بد بشن وجود نداره , چون با هم رفیقن به شدت !!
3 . امیدوارم از امروز به بعد هم همه باهم دوست بمونن و لحظه های شادی رو باهم داشته باشن !
4 . از بچه ها خواهش می کنم اول به پستای قبلی یه نفر رجوع کنند , ببینن چه جور آدمیه , اگه شوخی پذیر بود , شوخی کنن , اگر هم نبود , بزارن اون دوستمون هم بدون شوخی تو سایت بمونه!!
5 . مرتضی جان , پیشکسوت انجمنی امیدوارم بتونیم دوستای خوبی برای هم باشیم  _________________ به این رگهاي آبي، خون قرمز
دريغا اعتمادي نيست هرگز...
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
zadehzadegan
تازه وارد

وضعيت: آفلاين 2 بهمن ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 161 امتياز: 485 تشکر کرده: 13 تشکر شده 11 بار در 5 پست
|
ارسال شده در:
چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 23:03:30
|
|
خوب , الان اصل کاری :
2 . صمیمیتی که بین بچه های بیر شو وجود داره , من خودم تا حالا تو هیچ فرومی نظیرش رو ندیدم , و امکان اینکه یه روز هم با هم بد بشن وجود نداره , چون با هم رفیقن به شدت !!
3 . امیدوارم از امروز به بعد هم همه باهم دوست بمونن و لحظه های شادی رو باهم داشته باشن !
4 . از بچه ها خواهش می کنم اول به پستای قبلی یه نفر رجوع کنند , ببینن چه جور آدمیه , اگه شوخی پذیر بود , شوخی کنن , اگر هم نبود , بزارن اون دوستمون هم بدون شوخی تو سایت بمونه!!
5 . مرتضی جان , پیشکسوت انجمنی امیدوارم بتونیم دوستای خوبی برای هم باشیم  |
خواهش میشه داش مهدی شما لطف دارید منم به دوستی بچه ها شک ندارم اما به هر حال اتفاق و من واقعا دوست ندارم این سایت خدایی نکرده مثل اون سایتی که الان بینشون دو دستگی به وجود اومده بشه وگرنه میدانم بچه های بیر شو خیلی فهمیده تر از این حرفها هستن که ما بخواهیم به انها نصیحتی بکنیم  |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
Eh3aN.888
نصف دونگ سایت ماله اونه

وضعيت: آفلاين 30 تير ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 5720 امتياز: 14652 تشکر کرده: 244 تشکر شده 892 بار در 491 پست
محل سكونت: بهشت
|
ارسال شده در:
چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 23:04:32
|
|
| zadehzadegan مي نويسد: |
خوب , الان اصل کاری :
خواهش میشه داش مهدی شما لطف دارید منم به دوستی بچه ها شک ندارم اما به هر حال اتفاق و من واقعا دوست ندارم این سایت خدایی نکرده مثل اون سایتی که الان بینشون دو دستگی به وجود اومده بشه وگرنه میدانم بچه های بیر شو خیلی فهمیده تر از این حرفها هستن که ما بخواهیم به انها نصیحتی بکنیم  |
این جا از این اتفاق ها نمی یوفته داداش !!  |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
zadehzadegan
تازه وارد

|
ارسال شده در:
چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 23:05:28
|
|
| behnampb مي نويسد: |
دوربین مخفیه ؟؟  |
آره تو بنر سایت قایم کردن بای بای کن  |
 |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
zadehzadegan
تازه وارد

|
ارسال شده در:
چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 23:05:45
|
|
| behnampb مي نويسد: |
ولی آدم بی جنبه تو دنیا زیاده دیگه
یک نصیحت به تمامی بی جنبگان محترم
اگر با جنبه باشید همیشه شاد خواهید بود که نمونش منم
ببینید چقدر شادم  |
تایید  |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
zadehzadegan
تازه وارد

|
ارسال شده در:
چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 23:06:39
|
|
| Ehsan1 مي نويسد: |
من با این تایپیکت کاملا موافقم !! تو این چند روزه من خیلی ها رو شناختم که نباید باهاشون هیچ نوع شوخی کرد !! آخه واقعا جنبه شوخی ندارن !! یه جورایی خودشون و نشون دادن !! من با این تایپیک کاملا موافقم !! و ازش استقبال هم می کنم !!  |
ممنونم دوست عزیز به خاطر حمایتت |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
zadehzadegan
تازه وارد

|
ارسال شده در:
چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 23:07:56
|
|
| Ehsan1 مي نويسد: |
| zadehzadegan مي نويسد: |
خوب , الان اصل کاری :
این جا از این اتفاق ها نمی یوفته داداش !!  |
بر منکرش لعنت |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|