کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   امروز 18 شهريور ماه ، 1389

BirShow.Com | بیرشو - دانلود موزیک ویدیو ایرانی: تالار گفتمان

آدرس جدید سایت بیرشو http://01.BirShow.Com :: نمايش موضوعات - تمامی کاربران و مدیران بیان تو

تمامی کاربران و مدیران بیان تو
رفتن به صفحه 1, 2, 3  بعدي

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع 

آدرس جدید سایت بیرشو http://01.BirShow.Com صفحه اول انجمن -> نظرات و پیشنهادات

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

zadehzadegan
تازه وارد
تازه وارد

وضعيت: آفلاين
2 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 161
امتياز: 485
تشکر کرده: 13
تشکر شده 11 بار در 5 پست

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 22:10:27    موضوع مطلب: تمامی کاربران و مدیران بیان تو پاسخ همراه با اعلان

سلام به تمامی دوستان از بزرگ به کوچیک از مدیر تا کاربر جدید
میدونم هیچ یک از شما من را نمیشناسند برای همین من خودم را معرفی میکنم من کوچیک تمام بچه های سایت مرتضی هستم 27 ساله از همدان.
خوب این از معرفی حالا بریم سر اصل مطلب علتی که اومدم این تاپیک را زدم اینه که من مانند خیلی از شماها در چند فروم عضو بودم و هستم و متاسفانه همیشه میبینم سر یک بحث کوچیک و خودخواهی یک نفر و یا بی جنبگی چند نفر سر شوخیها باعث میشه یک سایت از بین بره و یا بین بچه ها دو دستگی پیش بیاد مانند اتفاقی که چند ماه پیش در یک سایت معروف افتاد و خیلیها ار اونجا به سایتهای دیگه نقل مکان کردید و بازم الان در همون سایت داره از بین میره و باز مجددا بین بچه ها دو دستگی به وجود اومده یا خیلی از سایتهای دیگه که به خاطر این اتفاقات جو دوستانه بچه ها به هم ریخته.
خواهشی که از تمامی دوستان دارم اینه که
1.اگر کسی واقعا از شوخی بچه ها ناراحت میشه فقط به خود فرد پیغام شخصی بده و فرد مقابل هم انقدر جنبش را داشته باشه که با کمال میل بپذیره و دیگر سر شوخی را با فرد مقابل باز نکنه.
2.اگر بین دونفر بحثی به وجود امد خواهشن دیگران خودشان را قاطی بحث اون دونفر نکنن یا اینکه اصلا بحثشون را ببرن یاهو و اونجا بحثشون را ادامه بدن تا کسی متوجه نشه
3.اگر کسی از کس دیگری انتقاد کرد انتقادش را بپذیره و یا اگر خواستید از کسی انتقاد کنید با پیغام شخصی این کار را انجام دهید نه اینکه تاپیکها را تبدیل به چت روم کنید و میدانم که همه دوستان قدرت انتقاد پذیری دارن.
در اخر بگم شاید خیلی از شماها بگید به تو چه ربطی داره خودت که اصلا به سایت سر نمیزنی اینجا به تمامی دوستان اعلام میکنم هم اینطور که میبینید تاریخ عضویت من خیلی قدیمی تر از شماهاست و این یعنی قبل از خیلی از شماها من در بیر شو عضو بودم و از تمامی احوالات سایت با خبرم درسته کم میام تو سایت اما از تمامی احوالات سایت باخبرم و اگر مشکل کاری و زندگی نداشتم 24 ساعته تو سایت بودم و همتون را به فیض میرساندم Very Happy
و چون این سایت و تمامی بچه های سایت را دوست دارم این تاپیک را زدم تا خدایی نکرده اتفاقاتی که در سایتهای دیگه افتاده در این سایت نیفته
و تا وقتی دنیا دنیاس در این سایت در کنار هم بگیم و بخندیم و خوش باشیم به کوری چشم همه دشمنان.
به امید روزی که این سایت بهترین سایت و پر طرفدارترین سایت موزیک بشه الهی آمین Smile Smile Smile Smile Smile Smile

آخرين ويرايش توسط zadehzadegan در تاريخ چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 22:32:18; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي  
کاربرانی که برای این ارسال از zadehzadegan تشکر کرده اند Eh3aN.888, maryam_ap, bigharar, MehdiM2, rainy_eyes88, peymanjoon, Ashkan-BirShow

moeinreza
داره خودمونی میشه
داره خودمونی میشه

26 آذر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 535
امتياز: 1928
تشکر کرده: 61
تشکر شده 82 بار در 44 پست

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 22:18:44    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Smile
بازگشت به بالا
کاربرانی که برای این ارسال از moeinreza تشکر کرده اند zadehzadegan

Eh3aN.888
نصف دونگ سایت ماله اونه
نصف دونگ سایت ماله اونه

30 تير ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 5720
امتياز: 14652
تشکر کرده: 244
تشکر شده 892 بار در 491 پست

محل سكونت: بهشت

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 22:22:44    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

من با این تایپیکت کاملا موافقم !! تو این چند روزه من خیلی ها رو شناختم که نباید باهاشون هیچ نوع شوخی کرد !! آخه واقعا جنبه شوخی ندارن !! یه جورایی خودشون و نشون دادن !! من با این تایپیک کاملا موافقم !! و ازش استقبال هم می کنم !! Razz Razz

خداحافظ همین حالا ...

بازگشت به بالا
کاربرانی که برای این ارسال از Eh3aN.888 تشکر کرده اند zadehzadegan

behnampb
ناظر ارشد انجمن
ناظر ارشد انجمن

11 مهر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 10754
امتياز: 32038
تشکر کرده: 6293
تشکر شده 3871 بار در 2169 پست

محل سكونت: کهکشان راه شیری

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 22:37:26    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با من که هرجا میخواید شوخی کنید Very Happy

خردمند كسي است كه وقتي مجبور شود بتواند موقعيتش را درك کند.
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي   شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از behnampb تشکر کرده اند zadehzadegan

maryam_ap
كاربر V.I.P
كاربر V.I.P

15 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 3318
امتياز: 14628
تشکر کرده: 1340
تشکر شده 575 بار در 256 پست

محل سكونت: barat moheme?!?

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 22:40:02    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Smile
کاربرانی که برای این ارسال از maryam_ap تشکر کرده اند zadehzadegan

behnampb
ناظر ارشد انجمن
ناظر ارشد انجمن

11 مهر ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 22:42:08    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ولی آدم بی جنبه تو دنیا زیاده دیگه Sad
یک نصیحت به تمامی بی جنبگان محترم Very Happy
اگر با جنبه باشید همیشه شاد خواهید بود که نمونش منم Very Happy
ببینید چقدر شادم Very Happy

بازگشت به بالا

MehdiM2
مدیر انجمن
مدیر انجمن

5 ارديبهشت ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 19876
امتياز: 57069
تشکر کرده: 7628
تشکر شده 11755 بار در 6108 پست

محل سكونت: Zohal

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 22:42:12    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوربین مخفیه ؟؟ Very Happy

دريغا اعتمادي نيست هرگز...
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب   شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از MehdiM2 تشکر کرده اند zadehzadegan

behnampb
ناظر ارشد انجمن
ناظر ارشد انجمن

11 مهر ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 22:44:25    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

MehdiM2 مي نويسد:

آره تو بنر سایت قایم کردن بای بای کن Very Happy

بازگشت به بالا

MehdiM2
مدیر انجمن
مدیر انجمن

5 ارديبهشت ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 19876
امتياز: 57069
تشکر کرده: 7628
تشکر شده 11755 بار در 6108 پست

محل سكونت: Zohal

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 22:51:51    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

خوب , الان اصل کاری :

1 . مرتضی جان , بین بچه های انجمن بیر شو خوش اومدی !! Razz

2 . صمیمیتی که بین بچه های بیر شو وجود داره , من خودم تا حالا تو هیچ فرومی نظیرش رو ندیدم , و امکان اینکه یه روز هم با هم بد بشن وجود نداره , چون با هم رفیقن به شدت !! Razz

3 . امیدوارم از امروز به بعد هم همه باهم دوست بمونن و لحظه های شادی رو باهم داشته باشن !

4 . از بچه ها خواهش می کنم اول به پستای قبلی یه نفر رجوع کنند , ببینن چه جور آدمیه , اگه شوخی پذیر بود , شوخی کنن , اگر هم نبود , بزارن اون دوستمون هم بدون شوخی تو سایت بمونه!!

5 . مرتضی جان , پیشکسوت انجمنی Very Happy امیدوارم بتونیم دوستای خوبی برای هم باشیم Razz

دريغا اعتمادي نيست هرگز...
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب   شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از MehdiM2 تشکر کرده اند zadehzadegan, Ashkan-BirShow

zadehzadegan
تازه وارد
تازه وارد

2 بهمن ماه ، 1387
تشکر شده 11 بار در 5 پست

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 23:03:30    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

MehdiM2 مي نويسد:
خوب , الان اصل کاری :

2 . صمیمیتی که بین بچه های بیر شو وجود داره , من خودم تا حالا تو هیچ فرومی نظیرش رو ندیدم , و امکان اینکه یه روز هم با هم بد بشن وجود نداره , چون با هم رفیقن به شدت !! Razz

3 . امیدوارم از امروز به بعد هم همه باهم دوست بمونن و لحظه های شادی رو باهم داشته باشن !

4 . از بچه ها خواهش می کنم اول به پستای قبلی یه نفر رجوع کنند , ببینن چه جور آدمیه , اگه شوخی پذیر بود , شوخی کنن , اگر هم نبود , بزارن اون دوستمون هم بدون شوخی تو سایت بمونه!!

5 . مرتضی جان , پیشکسوت انجمنی Very Happy امیدوارم بتونیم دوستای خوبی برای هم باشیم Razz

خواهش میشه داش مهدی شما لطف دارید منم به دوستی بچه ها شک ندارم اما به هر حال اتفاق و من واقعا دوست ندارم این سایت خدایی نکرده مثل اون سایتی که الان بینشون دو دستگی به وجود اومده بشه وگرنه میدانم بچه های بیر شو خیلی فهمیده تر از این حرفها هستن که ما بخواهیم به انها نصیحتی بکنیم Smile Smile Smile Smile Smile
بازگشت به بالا

Eh3aN.888
نصف دونگ سایت ماله اونه
نصف دونگ سایت ماله اونه

30 تير ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 5720
امتياز: 14652
تشکر کرده: 244
تشکر شده 892 بار در 491 پست

محل سكونت: بهشت

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 23:04:32    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

zadehzadegan مي نويسد:
MehdiM2 مي نويسد:
خوب , الان اصل کاری :

خواهش میشه داش مهدی شما لطف دارید منم به دوستی بچه ها شک ندارم اما به هر حال اتفاق و من واقعا دوست ندارم این سایت خدایی نکرده مثل اون سایتی که الان بینشون دو دستگی به وجود اومده بشه وگرنه میدانم بچه های بیر شو خیلی فهمیده تر از این حرفها هستن که ما بخواهیم به انها نصیحتی بکنیم Smile Smile Smile Smile Smile

این جا از این اتفاق ها نمی یوفته داداش !! Razz Razz
بازگشت به بالا

zadehzadegan
تازه وارد
تازه وارد

2 بهمن ماه ، 1387
تشکر شده 11 بار در 5 پست

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 23:05:28    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

behnampb مي نويسد:
MehdiM2 مي نويسد:

آره تو بنر سایت قایم کردن بای بای کن Very Happy

Laughing Laughing
بازگشت به بالا

zadehzadegan
تازه وارد
تازه وارد

2 بهمن ماه ، 1387
تشکر شده 11 بار در 5 پست

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 23:05:45    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

behnampb مي نويسد:
ولی آدم بی جنبه تو دنیا زیاده دیگه Sad
یک نصیحت به تمامی بی جنبگان محترم Very Happy
اگر با جنبه باشید همیشه شاد خواهید بود که نمونش منم Very Happy
ببینید چقدر شادم Very Happy

تایید Razz Razz
بازگشت به بالا

zadehzadegan
تازه وارد
تازه وارد

2 بهمن ماه ، 1387
تشکر شده 11 بار در 5 پست

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 23:06:39    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Ehsan1 مي نويسد:
من با این تایپیکت کاملا موافقم !! تو این چند روزه من خیلی ها رو شناختم که نباید باهاشون هیچ نوع شوخی کرد !! آخه واقعا جنبه شوخی ندارن !! یه جورایی خودشون و نشون دادن !! من با این تایپیک کاملا موافقم !! و ازش استقبال هم می کنم !! Razz Razz

ممنونم دوست عزیز به خاطر حمایتت
بازگشت به بالا

zadehzadegan
تازه وارد
تازه وارد

2 بهمن ماه ، 1387
تشکر شده 11 بار در 5 پست

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 23:07:56    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Ehsan1 مي نويسد:
zadehzadegan مي نويسد:
MehdiM2 مي نويسد:
خوب , الان اصل کاری :

این جا از این اتفاق ها نمی یوفته داداش !! Razz Razz

بر منکرش لعنت
بازگشت به بالا
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

آدرس جدید سایت بیرشو http://01.BirShow.Com صفحه اول انجمن -> نظرات و پیشنهادات

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
رفتن به صفحه 1, 2, 3  بعدي
صفحه 1 از 3

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت