MehdiM2 مدیر انجمن وضعيت: آفلاين 5 ارديبهشت ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 19870 امتياز: 57051 تشکر کرده: 7621 تشکر شده 11755 بار در 6108 پست
محل سكونت: Zohal
ارسال شده در:
دوشنبه، 21 تير ماه ، 1389 17:06:36
موضوع مطلب: چگونه بازی Splinter cell Conviction را روان تر اجرا کنیم!
بازی اسپلینتر سل بازی ای بود که چندین قبل نقدش را برای شما در سایت قرار دارم حال می خواهم درباره ی سیستم مورد نیاز این بازی برای ان دسته از افرادی صحبت کنم که این بازی را روی کامپیوتر های شخصی خود اجرا می کنند.
Game Settings
تنظیمات اصلی بازی
این بازی به شما تصویری از واقیت را نشان می دهد و با جلوه های تصویری زیبایش به مخاطبین اثبات می کند که موتور گرافیکی UE3 هنوز هم در اوج و اقتدار برای پردازش داده های گرافیکی قرار دارد در این بازی از نور پردازی ها گرفته تا ایجاد برش ها ی سطحی برای سایه ی تمام اجسام متحرک در گیم – پلی همه با وسواس خاصی غالب بندی و طراحی شده اند(گویا – ای تی)
Graphics
گرافیک
برای دیدن تمام جزئیات و همه ی عناصر گرافیکی در بازی به طور کامل باید تنظیمات سیستم خود را روی بیشترین مقدار کیفیت تصویر و رزولوشن(پراکند گی پیکسل های گرافیکی) قرار دهید البته با قرار دادن رزولوشن روی ۱۰۲۴×۷۶۸ تا حدی می تواند نیاز های شما را براورده سازد.
شما زمانی قادر هستید که بازی را با توجه به تفاسیر بالا راحت و روان اجرا کنید که سیستم شما به یکی ا ز دو کارت گرافیک زیر مجهز شده باشد.
Radeon HD 5970
GeForce 7900 GTX
CPU
پردازنده
برای اجرای بازی پردازنده ی دو هسته ای ۱٫۴۰۰ به بالا کفایت می کند(در صورتی این امر صادق است که شما از یکی از کارت های گرافیکی بالا استفاده کنید)زیرا که فقدان و کمبود پردازنده توسط این کارت های گرافیکی قدرتمند جبران می شود(گویا – ای تی)
Memory
حافظه
برای اجرای بازی به حداقل رم و حافظه ی ۲ GB نیاز دارید و برای روان تر شدن بازی و بوجود نیامدن باگ ها در طول گیم – پلی حافظه ی اصلی ۳ GB توصیه می گردد.
و در اخر سیستم عامل های مناسب برای اجرای بازی:
Microsoft Windows Xp
Microsoft Vista
Microsoft 7 Ultimate _________________ به این رگهاي آبي، خون قرمز
کاربرانی که برای این ارسال از MehdiM2 تشکر کرده اند CaNNiBaL-SaBa
CaNNiBaL-SaBa ناظر ارشد انجمن وضعيت: آفلاين 4 مهر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 21891 امتياز: 92758 تشکر کرده: 2324 تشکر شده 5968 بار در 3408 پست
محل سكونت: جهنم ....
ارسال شده در:
دوشنبه، 21 تير ماه ، 1389 17:08:05
موضوع مطلب:
کرم بزنیم روانتر اجرا میشه _________________ به حدی درد نامردان دلم را رنج مي دارد
که با آوای دل خواهم کشم فرياد و برگويم
خدايی که فغان آتشينم در دل سرد او بی اثر باشد خدا نيست !